Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 14/9
Με μπριάμ στο φούρνο ξεκινάμε την εβδομάδα μας και για ακόμη πιο απολαυστικό αποτέλεσμα, προσθέτουμε ποικιλία μυρωδικών που απογειώνει τη γεύση του.

Τρίτη 15/9
Τα καλαμαράκια γίνονται εξαιρετικό και εύκολο γιουβέτσι, ειδικά αν αρωματιστούν με ούζο που ταιριάζει ιδανικά στα θαλασσινά.

Τετάρτη 16/9
Αντί για σούπα με ρεβίθια ετοιμάζουμε αφράτους ρεβιθοκεφτέδες για το τραπέζι της Τετάρτης, που θα πείσουν και τους πιο «δύσκολους» να φάνε όσπρια.

Πέμπτη 17/9
Φέρνουμε άρωμα Ανατολής στο καθημερινό τραπέζι με αρνίσιες μπουκίτσες με κάρι και πράσινες πιπεριές. Πεντανόστιμο πιάτο!

Παρασκευή 18/9
Τα κεφτεδάκια είναι από τα φαγητά που αρέσουν πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Τα φτιάχνουμε λοιπόν με κιμά κοτόπουλου και τα συνοδεύουμε με γιαούρτι με παντζάρι και γίνονται ανάρπαστα!

Σάββατο 19/9
Για το τραπέζι του Σαββάτου θέλουμε μία εύκολη συνταγή, όπως ομελέτα με μυρωδικά που γίνεται πιο χορταστική χάρη στην προσθήκη καπνιστού σολομού.

Κυριακή 20/9
Για το κυριακάτικο τραπέζι το μοσχαράκι νουά κατσαρόλας με πιλάφι είναι ιδανική επιλογή.

Το συνοδεύουμε με τραγανά μπουρεκάκια τυριού

και πράσινη σαλάτα με σταφίδες και ξινομυζήθρα.

Για επιδόρπιο, φτιάχνουμε ξεχωριστά ταρτάκια του τρύγου, με βάση από μουστοκούλουρο και γέμιση μουσταλευριά.