Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 16/3
Το μενού της εβδομάδας ξεκινάει με γεύση και χρώμα και την πιο κόκκινη βελουτέ στο πιάτο μας!

Τρίτη 17/3
Το χοιρινό συνδυάζεται πολύ καλά με χόρτα και δίνει ένα νόστιμο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι.

Τετάρτη 18/3
Στους κεφτέδες από όσπρια δεν λέμε ποτέ όχι, ειδικά αν πρόκειται για φαβοκεφτέδες αρωματισμένους με ούζο και μάραθο!

Πέμπτη 19/3
Ένα γευστικό κριθαρότο με γαρίδες και σάλτσα ντομάτας επιλέγουμε για το τραπέζι της Πέμπτης.

Παρασκευή 20/3
Τι είναι πιο νόστιμο από κοτόπουλο για το καθημερινό τραπέζι; Ένα φιλέτο τυλιγμένο με μπέικον! Για συνοδευτικό τα καρότα τους πηγαίνουν πολύ.

Σάββατο 21/3
Μία διαφορετική ομελέτα, με ψητές πατάτες φούρνου και τυριά προτείνουμε για το Σάββατο. Γίνεται εύκολα και γρήγορα και είναι πολύ χορταστική.

Κυριακή 22/3
Κουνέλι με δεντρολίβανο, ξίδι και μέλι ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι. Μια συνταγή αρκετά παραδοσιακή, που βασίζεται στο σαβόρο.

Θα το συνοδεύσουμε με ανοιξιάτικη σαλάτα με παντζάρια, βραστά αβγά και σάλτσα δυόσμου

και νόστιμα σουφλεδάκια με σπανάκι.

Για γλυκό φτιάχνουμε ξεχωριστό βραστό κέικ με κρέμα και φράουλες.