Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 17/2
Με όσπρια ξεκινάει το μενού αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα φάβα που γίνεται ακόμη πιο απολαυστική αν της προσθέσουμε γλυκιά πάπρικα, κρεμμύδι και ντομάτα.

Τρίτη 18/2
Τίποτα καλύτερο για τον χειμώνα από μια χυλωμένη κοτόσουπα, ειδικά αν είναι και πολύ εύκολη και απαιτεί ελάχιστα υλικά.

Τετάρτη 19/2
Κεμπάπ αλλά στη vegan εκδοχή τους, με μανιτάρια και κόκκινη σάλτσα, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τετάρτης. Τι και αν τους λείπει το κρέας; Είναι απίστευτα νόστιμα!

Πέμπτη 20/2
Αυτή τη μέρα την περιμέναμε καιρό, όλοι εμείς που λατρεύουμε το κρέας! Τσικνοπέμπτη και θα το γιορτάσουμε με αρνίσια παϊδάκια, που σερβίρονται με σπιτική σάλτσα BBQ από πετιμέζι και συνοδεύονται απαραιτήτως από τηγανητές πατάτες.

Παρασκευή 21/2
Μακαρονάδα ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Παρασκευής, με μία νόστιμη σάλτσα θαλασσινών, για να αλλάξει λίγο και η γεύση μας μετά τα τσικνίσματα της προηγούμενης ημέρας.

Σάββατο 22/2
Χοιρινό ρολό προτείνουμε για το τραπέζι του Σαββάτου, με τον πιο ταιριαστό συνδυασμό -μουστάρδα και βαλσαμικό με μέλι. Ένας πουρές πατάτας θα του κάνει την καλύτερη παρέα στο πιάτο.

Κυριακή 23/2
Το κυριακάτικο τραπέζι έχει γεύση από θάλασσα, με μπακαλιάρο ψημένο στη γάστρα με γλυκά χόρτα εποχής αλλά και ξερά δαμάσκηνα.

Για ορεκτικό προτείνουμε μια εύκολη πίτα χωρίς φύλλο, όπως μπατζίνα με κολοκύθα

και δίπλα μία πατατοσαλάτα.

Για επιδόρπιο, εύκολη μους λεμονιού με 3 μόνο υλικά.