Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 18.5
Το πρώτο τραπέζι της εβδομάδας έχει όσπρια και συγκεκριμένα, φακές με ψητά λαχανικά.

Τρίτη 19.5
Μια εύκολη συνταγή επιλέγουμε για το τραπέζι της Τρίτης, με χοιρινή τηγανιά γλυκοπικάντικη, που συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.

Τετάρτη 20.5
Τα γεμιστά λαχανικά είναι από τα πιάτα που αγαπά πολύ και το ελληνικό τραπέζι. Αυτή τη φορά, γεμίζουμε τις πιπεριές με πλιγούρι και κιμά και τις ψήνουμε στο φούρνο.

Πέμπτη 21.5
Τα κεράσια έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα καφάσια των μανάβικων και έτσι, δεν χάνουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και στο φαγητό, ως γέμιση σε ψητό φιλέτο κοτόπουλο.

Παρασκευή 22.5
Μπακαλιάρο πλακί ψήνουμε στο φούρνο, ένα πιάτο κλασικό και ασύγκριτα νόστιμο!

Σάββατο 23.5
Ζυμαρικά επιλέγουμε για το Σάββατο. Φτιάχνουμε φαρφάλες με ελιές, πιπεριά Φλωρίνης και μοτσαρέλα, που τρώγονται το ίδιο ευχάριστα ζεστές και κρύες.

Κυριακή 24.5
Λεπτό μουσακά βουτύρου ψήνουμε για το κυριακάτικο τραπέζι, που με την πληθωρική γεύση του δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

Θα τον συνοδεύσουμε με ανάμικτη σαλάτα με μανιτάρια, αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

και τηγανόψωμο με λιαστές ντομάτες.

Για επιδόρπιο, παγωμένο γλυκό με σαλέπι και βύσσινο.