Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 20/5
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με μία παιχνιδιάρικη συνταγή, που μεταμορφώνει τα κλασικά ρεβίθια σε ξεχωριστό πιάτο με γλυκο-πικάντικες γεύσεις.

Τρίτη 21/5
Εύκολο και απολαυστικό σουφλέ ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Τρίτης, με κιμά και ψωμί του τοστ, που θα απολαύσουν ιδιαίτερα και τα παιδιά. Συνοδεύετε με μία πράσινη σαλάτα.

Τετάρτη 22/5
Εναλλακτικά γεμιστά έχει το μενού μας σήμερα, με ντομάτες γεμιστές με κουσκούς, φέτα και βασιλικό.

Πέμπτη 23/5
Την πιο απολαυστική ομελέτα με πατάτες, κολοκυθάκια και μυζήθρα θα ψήσουμε στον φούρνο και παρέα με μία σαλάτα έχουμε ένα πολύ χορταστικό γεύμα.

Παρασκευή 24/5
Μοσχαρίσιες μπουκίτσες με ελιές θα ετοιμάσουμε για το τραπέζι της Παρασκευής με λαχταριστή σάλτσα που ζητάει για παρέα μία μερίδα τηγανητές πατάτες ή ρύζι.

Σάββατο 25/5
Το φαγητό που βάζουμε στο μενού μας το Σάββατο «παντρεύει» το παστίτσιο με τον μουσακά, αφού συνδυάζει ζυμαρικά, μελιτζάνες και σάλτσα κιμά στον φούρνο, μόνο που αντί για μπεσαμέλ καλύπτεται με εύκολη σάλτσα γιαουρτιού. Όπως και να το πείτε, είναι πεντανόστιμο!

Κυριακή 26/5
Απίστευτα αρωματικό ψαρονέφρι με μαστίχα ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι και θα το σερβίρουμε με πατάτες φούρνου.

Για ορεκτικό προτείνουμε κολοκυθόπιτα με φύλλο κανταΐφι

και δίπλα τους μία ανοιξιάτικη σαλάτα με παντζάρια, βραστά αβγά και σάλτσα δυόσμου.

Ένα δροσερό γλυκό με γιαούρτι και crumble καρύδας και λεµονιού είναι ιδανικό για επιδόρπιο.