Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 20/8
Όχι με ένα, αλλά με ποικιλία φασολιών ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, γαρνιρισμένα μάλιστα με καλαμαράκια με σάλτσα. Ένα πλήρες γεύμα!

Τώρα αν πιστεύετε ότι θέλετε και κάτι ακόμη, φτιάξτε και ένα κλασικό κρητικό ντάκο.

Τρίτη 21/8
Όρεξη για κάτι μερακλίδικο έχουμε σήμερα και γι αυτό φτιάχνουμε μικρά πικάντικα κεμπάπ, που συνοδεύονται με αραβικές πίτες, ντομάτες και σάλτσα γιαουρτιού. Και φυσικά με τηγανητές πατάτες!

Τετάρτη 22/8
Μπάμιες έχει το σημερινό μας μενού, τηγανητές αρχικά και ολοκληρωμένες στο φούρνο, με φέτες ντομάτας, για ακόμη πιο νόστιμο αποτέλεσμα.

Πέμπτη 23/8
Μία διαφορετική και πολύ υγιεινή συνταγή με γαλοπούλα και σταφύλια στο φούρνο φτιάχνουμε σήμερα, με τραγανή κρούστα από βρώμη και παρμεζάνα.

Το συνοδεύουμε με άγριο ρύζι ή για ακόμη περισσότερη γεύση με ένα ρύζι με γεύση ντολμαδάκια γιαλαντζί.

Παρασκευή 24/8
Μπακαλιαράκια σαβόρο για τα τραπέζι της Παρασκευής. Μία συνταγή με καταγωγή από τα Επτάνησα που θα μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε νησί, είτε κάνουμε διακοπές είτε όχι.

Όσο για γαρνιτούρα, μία μερίδα από τραγανά στικς κολοκυθιού, αντί για τηγανητές πατάτες, είναι ό,τι πρέπει.

Σάββατο 25/8
Χορτοφαγική μακαρονάδα με καλοκαιρινά ψητά λαχανικά προτείνουμε σήμερα, που είναι εύκολη αλλά και χορταστική.

Κυριακή 26/8
Το μοσχάρι είναι από τις πιο κλασικές επιλογές για το κυριακάτικο τραπέζι. Σήμερα θα το μαγειρέψουμε στην κατσαρόλα με βερίκοκα, που του δίνουν υπέροχη γεύση και θα το σερβίρουμε με πιλάφι.

Δίπλα του στο τραπέζι θα βάλουμε ταρτάκια από κανταΐφι σαν «φωλιές» με γέμιση λαχανικών

και μια αντιοξειδωτική σαλάτα με πρασινάδες, κινόα, λιναρόσπορο και μούρα

Για επιδόρπιο, τάρτα με πεπόνι.