Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 20/11
Ξεκινάμε την εβδομάδα παραδοσιακά με τραχανά σούπα, για να ζεσταθούμε κιόλας. Αλλά επειδή μας αρέσουν οι διαφορετικές προτάσεις, θα προσθέσουμε και μανιτάρια που κάνουν τη σούπα μας μαγική.

mosxaraki-rolo-gemisto-me-kefalograviera

Τρίτη 21/11
Μεγάλη γιορτή σήμερα -γιορτάζουν η Μαρία, ο Μάριος, η Δέσποινα, η Βιργινία και η Λεμονιά! Για χάρη τους λοιπόν, βάζουμε στο φούρνο μοσχαράκι ρολό με κεφαλογραβιέρα και πιπεριές.
Οι εορτάζοντες μπορούν να φτιάξουν και εύκολα σοκολατάκια με άρωμα καφέ, για να κεράσουν τους αγαπημένους τους που θα τους ευχηθούν!

PIKANTIKO-KOYNOYPIDI-ME-KANELA

Τετάρτη 22/11
Απλά τα πράγμα σήμερα, με πολύ ένα ξεχωριστό κουνουπίδι γιαχνί, με ελαφρώς πικάντικη γεύση και υπέροχο άρωμα κανέλας.

papardeles-mprokolo

Πέμπτη 23/11
Το τραπέζι της Πέμπτης έχει μία πληθωρική μακαρονάδα με 4 τυριά και μπρόκολο, που ξετρελαίνει με τη γεύση της όποιον τη δοκιμάσει!

FILETO TONOY ME PORTOKALIolive magazine gr

Παρασκευή 24/11
Σήμερα το μενού θα είναι πολύ light, γιατί μας περιμένει Σαββατοκύριακο γεμάτο γιορτές. Τι θα λέγατε για φιλέτο τόνου με σάλτσα πορτοκαλιού; Θα το συνοδεύσουμε με αρωματικό κουσκούς που του πηγαίνει πολύ.

kotopoulo-gemisto

Σάββατο 25/11
Για τις Κατερίνες που γιορτάζουν σήμερα και για όλους τους υπόλοιπους που δεν γιορτάζουν αλλά θέλουν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό, ένα κοτόπουλο γεμιστό με μυρωδικά και πανσέτα και καταγωγή από την Τοσκάνη, είναι ό,τι πρέπει!

SAVVATO-ANOIGMA-SALATA-ME-MHLA

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα σπανάκι με μήλα και καρύδια.

xoirino-karem-me-patates-kai-mila-IMG_0185

Κυριακή 26/11
Η “εορταστική” εβδομάδα ολοκληρώνεται με τη Στέλλα και τον Στέλιο. Για χατήρι τους φτιάχνουμε χοιρινό καρέ με γλάσο χαρουπόμελου, πατάτες και μήλα,

prasini-salata_SLIDER

αρωματική πράσινη σαλάτα

spanakopita

και πολύ νόστιμη, τραγανή σπανακοτυρόπιτα.

MOUSSE SOKOLATA CAFE

Όσο για γλυκό, επιλέγουμε μους σοκολάτας με άρωμα καφέ, ρούμι και πορτοκάλι.