Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 23/11
Λαχανοντολμάδες σερβίρουμε στο πρώτο τραπέζι της εβδομάδας, γεμιστούς με κιμά και λουκάνικο.

Τρίτη 24/11
Ασιατικό κοτόπουλο με σάλτσα λάιμ ετοιμάζουμε σήμερα και το σερβίρουμε με ρύζι basmati στον ατμό, που δένει άψογα με το φαγητό.

Τετάρτη 25/11
Για τα παιδιά που δυσκολεύονται να φάνε φακές, η συνταγή που προτείνουμε σήμερα με φακές κρέμα που σερβίρονται με κρουτόν και φέτα, είναι ο,τι πρέπει!

Πέμπτη 26/11
Η βρετανική πίτα του βοσκού είναι ένα πρώτης τάξεως γεύμα για το καθημερινό τραπέζι. Για να τη φέρουμε και στα δεδομένα της εποχής, προσθέτουμε στον πουρέ της επικάλυψης κολοκύθα.

Παρασκευή 27/11
Μακαρονάδα με γαλοπούλα, αλλά με έθνικ στυλ, προτείνουμε για την Παρασκευή. Φτιάχνουμε λοιπόν, νουντλς ρυζιού με τηγανιά γαλοπούλας.

Σάββατο 28/11
Βάζουμε στη γάστρα χοιρινό που ψήνεται με φασόλια και ετοιμάζουμε ένα απολαυστικό και κυρίως χορταστικό φαγητό, που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Κυριακή 29/11
Για το κυριακάτικο τραπέζι μαγειρεύουμε κουνελάκι με κρέμα σκόρδου και λαδοτύρι Ζακύνθου και το σερβίρουμε με παραδοσιακά ζυμαρικά, όπως χυλοπίτες.

Για ορεκτικό, ετοιμάζουμε κις με κιμά και πράσο

και δίπλα τους λαχανοσαλάτα με ξινόμηλα.

Για επιδόρπιο, προτείνουμε κονφί αποξηραμένων φρούτων με κρασί και μπαχάρια, σερβιρισμένο με παγωτό.