Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 23/3
Με μια διαφορετική εκδοχή του μουσακά, με μελιτζάνες, ρεβίθια και χωρίς μπεσαμέλ, ξεκινάμε την εβδομάδα μας. Για να ξέρετε, αυτή η συνταγή έχει καταγωγή από το Αφιόν.

Τρίτη 24/3
Εξωτικό άρωμα στο τραπέζι της Τρίτης, με κοτόπουλο μαγειρεμένο με κουρκουμά και μπανάνα. Μην σας παραξενεύει ο συνδυασμός, είναι ένα πολύ γευστικό πιάτο που συνδυάζεται αρμονικά με ρύζι μπασμάτι.

Τετάρτη 25/3
25η Μαρτίου σήμερα και μία είναι η επιλογή: μπακαλιάρος τηγανητός με νόστιμο κουρκούτι μπίρας. Και για συνοδευτικό, σκορδάτη μαγιονέζα ελαιόλαδου.

Πέμπτη 26/3
Ψήνουμε τις πέννες στο χαρτί, με κοτόπουλο, ντομάτα και μοτσαρέλα και το αποτέλεσμα είναι ένα φαγητό που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

Παρασκευή 27/3
Τηγανίτες λαχανικών, με σελινόριζα και πράσα, προτείνουμε για το τραπέζι της Παρασκευής. Συνδυάζονται ιδανικά με πατάτες τηγανητές αλλά και μια δροσερή, πράσινη σαλάτα.

Σάββατο 28/3
Ανοιξιάτικο μαγειρευτό κατσαρόλας, με χοιρινό, αγκινάρες αλλά και αμύγδαλα. Ένα πιάτο που κερδίζει τις εντυπώσεις με την πλούσια γεύση του.

Κυριακή 29/3
Τα αγαπημένα μας κεφτεδάκια δεν γίνονται μόνο στο τηγάνι, αλλά και στο φούρνο παρέα με πατάτες και είναι μια νόστιμη πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι.

Τα συνοδεύουμε με σαλάτα με μπέικον και αβγό

και τάρτα με φέτα και ανθότυρο.

Για επιδόρπιο, cheesecake με βατόμουρα.