Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 24/6
Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με μία συνταγή που φωνάζει καλοκαίρι. Θα φτιάξουμε νόστιμο και αρωματικό μπριάμ στο φούρνο, με μυρωδικά.

Τρίτη 25/6
Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για κοτόπουλο προτείνουμε για το τραπέζι της Τρίτης, με σος από λεμόνι και μέλι. Το συνοδεύουμε με ρύζι basmati και λαχανικά βραστά ή σοτέ.

Τετάρτη 26/6
Χορτοφαγικά σουτζουκάκια, από ρεβίθια θα φτιάξουμε σήμερα, παρέα με μία πλούσια σάλτσα ντομάτας όπως αξίζει σε κάθε σουτζουκάκι.

Πέμπτη 27/6
Σήμερα θα φτιάξουμε σουβλάκια, αλλά με τρυφερό ψαρονέφρι. Για συνοδευτικό επιλέγουμε ρύζι, πουρέ ή απλά μία δροσερή, πράσινη σαλάτα.

Παρασκευή 28/6
Λινγκουίνι με γαρίδες και ούζο ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Παρασκευής. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας καλοκαιρινά πιάτα!

Σάββατο 29/6
Τι θα λέγατε για μία εύκολη ομελέτα φούρνου σήμερα; Για να γίνει πραγματικά γευστική θα της προσθέσουμε λαχανικά, μυρωδικά αλλά και ένα ωραίο αλλαντικό, όπως σαλάμι.

Κυριακή 30/6
Για το κυριακάτικο τραπέζι θα βάλουμε στο φούρνο μοσχαράκι με κόκκινο κρασί, δεντρολίβανο και λαχανικά και θα έχουμε ένα υπέροχο πιάτο που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Για ορεκτικό προτείνουμε μία ιδιαίτερη «ζεματιστή» τυρόπιτα

και δίπλα μία πράσινη σαλάτα με ψητά ροδάκινα, ταλαγάνι και παστέλι.

Ολοκληρώνουμε το γεύμα με εκπληκτική τούρτα παγωτό.