Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 25.5
Με ντελικάτα γεμιστά ξεκινάει η εβδομάδα μας. Γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και μυρωδικά.

Τρίτη 26.5
Φτιάχνουμε σάλτσα κιμά, αλλά αντί να τη βάλουμε πάνω σε μακαρόνια κάνουμε τη διαφορά και την προσθέτουμε σε ομελέτα. Ένα πιάτο πολύ νόστιμο!

Τετάρτη 27.5
Οι γίγαντες στον φούρνο είναι ένα φαγητό που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές του χρόνου. Νοστιμότατοι ακόμα και κρύοι από το ψυγείο, με τη μελιτζάνα και τον μαϊντανό αποκτούν μια άλλη, ηλιόλουστη διάσταση.

Πέμπτη 28.5
Βάζουμε ζυγούρι με κριθαράκι στη γάστρα και έχουμε το τέλειο γεύμα για το οικογενειακό τραπέζι!

Παρασκευή 29.5
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει αρώματα γης και θάλασσας με τις σουπιές να σιγομαγειρεύονται με χόρτα και φρέσκα μυρωδικά, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Παρασκευής.

Σάββατο 30.5
Τι θα λέγατε για ζυμαρικά το Σάββατο; Προτείνουμε απολαυστικές και light φαρφάλες ολικής άλεσης με κολοκυθάκια και κατίκι Δομοκού.

Κυριακή 31.5
Για το κυριακάτικο τραπέζι ψήνουμε στο φούρνο κοτόπουλο της Μεσογείου με μανιτάρια και ντοματίνια

και το συνοδεύουμε με μια χορταστική πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού.

Δίπλα τους σερβίρουμε μια ποικιλία από ψητά λαχανικά.

Για επιδόρπιο, ανάλαφρη κρέμα κεράσι με σος κερασιού.