Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 29/7
Με ένα healthy και εναλλακτικό «ριζότο» από κινόα με λαχανικά θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας, γιατί βρισκόμαστε και σε περίοδο διακοπών και προσέχουμε λίγο παραπάνω τη σιλουέτα μας.

Τρίτη 30/7
Παπουτσάκια στην ελαφριά εκδοχή τους, με κιμά κοτόπουλο και χωρίς μπεσαμέλ, προτείνουμε για το τραπέζι της Τρίτης.

Τετάρτη 31/7
Αφράτους κολοκυθοκεφτέδες θα ζυμώσουμε σήμερα, ένα από τα πιο αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά και θα τους συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανητές, χωριάτικη σαλάτα και ένα ποτηράκι ούζο.

Πέμπτη 1/8
Αρνάκι με μπάμιες έχετε δοκιμάσει; Είναι από τους νοστιμότερους συνδυασμούς και ένα πιάτο που ταιριάζει πολύ στα καθημερινά τραπέζια του καλοκαιριού.

Παρασκευή 2/8
Μία υπέροχη μακαρονάδα με τόνο Αλοννήσου που ετοιμάζεται στο πι και φι, προτείνουμε για την Παρασκευή.

Σάββατο 3/8
Τι θα λέγατε για burger σήμερα και, μάλιστα στη vegetarian εκδοχή τους, με παναρισμένο μανούρι αντί για μπιφτέκι; Μην αμφιβάλετε στιγμή, θα γίνει το αγαπημένο σας.

Κυριακή 4/8
Το κυριακάτικο τραπέζι μας θα είναι gourmet αυτή την εβδομάδα, με φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με σταφύλια, σύκα και ροδάκινα. Αν δεν βρούμε κάποια από τα 3 φρούτα, απλά το παραλείπουμε.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με κουσκουσάκι και καλοκαιρινά λαχανικά

και νόστιμε τάρτα φέτας με λιαστή ντομάτα και θυμάρι.

Για επιδόρπιο ετοιμάζουμε μπόμπα με σεμιφρέντο τιραμισού.