Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 3/8
Με μία πρωτότυπη «μακαρονάδα» ξεκινάμε την εβδομάδα μας ή αλλιώς αμπελοφάσουλα με σάλτσα ντομάτας και τριμμένο τυρί. Μια υπέροχη συνταγή από την Τήνο!

Τρίτη 4/8
Προσθέτουμε αράπικα φιστίκια στα μπιφτέκια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή βραστά, καλοκαιρινά λαχανικά.

Τετάρτη 5/8
Η φάβα «παντρεύεται» με ουζάτο καλαμαράκι, δίνοντας ένα τέλειο πιάτο. Άλλωστε, τα όσπρια αγαπούν πολύ τα θαλασσινά.

Πέμπτη 6/8
Μία εύκολη και χορταστική ομελέτα με σπανάκι και φέτα ετοιμάζουμε για την Πέμπτη, που θα συνοδεύσουμε με μια πλούσια χωριάτικη σαλάτα χωρίς φέτα όμως, αφού θα την προσθέσουμε μέσα στην ομελέτα.

Παρασκευή 7/8
Γεμίζουμε τα καλαμάρια με ρύζι και μυρωδικά και έχουμε το τέλειο θαλασσινό πιάτο, που το μόνο που ζητάει δίπλα του είναι μια πράσινη σαλάτα.

Σάββατο 8/8
Η αρνίσια συκωταριά συνδυάζεται αρμονικά με αρωματικό πιλάφι, δίνοντας ένα πολύ γευστικό πιάτο, που μάλιστα ετοιμάζεται και πολύ γρήγορα.

Κυριακή 9/8
Για το κυριακάτικο τραπέζι μαγειρεύουμε χοιρινά φιλετίνια με τέσσερα πιπέρια και γευστική σάλτσα που ταιριάζει ιδανικά πάνω σε ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Θα τα συνοδεύσουμε με καλοκαιρινή σαλάτα με αμπελοφάσουλα, ντοματίνια, ελιές και λαδοτύρι Μυτιλήνης.

και ένα αφράτο μπιρόψωμο με επικάλυψη λαχανικών.

Το καρπουζογλυκό ψυγείου γράφει τον πιο γλυκό επίλογο στο γεύμα…