Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

kyriaki

Κυριακή 3/4
Βάζουμε στο τραπέζι της Κυριακής κερκυραϊκό σοφρίτο και θα το συνοδεύσουμε με χιονάτο πιλάφι. Αν νηστεύετε, προτείνω παέγια αιγαιοπελαγίτικη του Μαμαλάκη. Κι από γλυκό; Χαλβάς καρύδα λεμόνι του Χρονόπουλου.

deytera

Δευτέρα 4/4
Σπαγγέτο με σαφράν, κολοκύθια και μπόλικο τυράκι με συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη! Βάλτε στο μούσκιο ρεβίθια για αύριο έχουμε ωραία ρεβιθάδα.

triti

Τρίτη 5/4
Μια υπέροχη λεμονάτη σούπα με ρεβίθια και κοτόπουλου του Ανδρέα Λαγού προτείνω σήμερα. Αν νηστεύετε θα παραλείψετε το κοτόπουλο.

tetarti

Τετάρτη 6/4
Κοτοκεφτεδάκια με γιαούρτι παντζαριού προτείνω σήμερα. Αν νηστεύετε φτιάξτε τους ντοματοκεφτέδες της Σιμόνης Καφίρη.

pempti

Πέμπτη 7/4
Ανοιξιάτικο τουρλού σήμερα, με αγκινάρες, αρακά, καρότα και πατάτες.

paraskeui

Παρασκευή 8/4
Λαδένια Κιμώλου φτιάχνουμε σήμερα με συνταγή της Γεωργίας Κοφινά. Αν δεν νηστεύετε προσθέστε φετούλα στο τέλος. Ονειρεμένη!

savvato

Σάββατο 9/4
Εύκολο και μερακλίδικο φαγάκι προτείνω σήμερα: Σαγανάκι με καβουρμά, ντομάτα, φέτα και αβγά. Να το συνοδεύσετε με καλό ψωμάκι ή ψημένες πίτες για σουβλάκι και να το ευχαριστηθείτε. Αν νηστεύετε, φτιάξτε μια ταχινόσουπα με ότι λαχανικά ξέμειναν στο ψυγείο σας.