Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 30/11
Με ένα πολύ αρωματικό πιάτο με μαυρομάτικα φασόλια, σέλινο και σέσκουλα ξεκινάμε την εβδομάδα μας.

Τρίτη 1/12
Σουπιές λεμονάτες με μαραθόριζα και πατάτες έχει το μενού της Τρίτης, ένα νόστιμο πιάτο που θα απολαύσουν ιδιαίτερα και όσοι νηστεύουν.

Τετάρτη 2/12
Μια απολαυστική σούπα με κολοκύθα, που τώρα που είναι η εποχή της, αξίζει να τη γευτούμε. Θα την καρυκεύσουμε με κύμινο, θα την πασπαλίσουμε με λίγο άνηθο και θα τη σερβίρουμε με μια κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι.

Πέμπτη 3/12
Σουβλάκια κοτόπουλου με σουσάμι ψήνουμε σήμερα και για να είναι ελαφρύ το γεύμα μας, τα γαρνίρουμε με φρέσκια σαλάτα αβοκάντο.

Παρασκευή 4/12
Η Αγγλία μπορεί να μη φημίζεται για το φαγητό της, ωστόσο διακρίνεται για τις γευστικότατες πίτες της, οι οποίες μάλιστα θυμίζουν ψητό της κατσαρόλας αφού έχουν φύλλο μόνο από πάνω. Για την Παρασκευή λοιπόν, ετοιμάζουμε βρετανική πίτα με μοσχαράκι και μπίρα.

Σάββατο 5/12
Νηστίσιμη μακαρονάδα, με ταραμά, ούζο και λεμόνι έχει το μενού του Σαββάτου. Αυτός ο συνδυασμός θα ενθουσιάσει τους πάντες!

Κυριακή 6/12
Στο κυριακάτικο τραπέζι σερβίρουμε κλασικά και αγαπημένα μπιφτέκια με πατάτες φούρνου.

παρέα με σαλάτα ρόκα με αβοκάντο, πορτοκάλι και βινεγκρέτ ελιάς.

Για ορεκτικό προτείνουμε μανιτάρια γεμιστά με βρώμη

και για επιδόρπιο, πουρέ κάστανο με κρέμα και μπισκότα στο ποτήρι.