Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/2
Με μία ξεχωριστή συνταγή ξεκινάμε την εβδομάδα μας, ετοιμάζοντας πορτοκαλιά φακή σε βελουτέ σούπα.

Τρίτη 5/2
Αφράτους κεφτέδες κοτόπουλου, θα ζυμώσουμε σήμερα και θα τους κάνουμε σαν κεμπάπ. Για συνοδευτικά ταιριάζουν πολύ σάλτσα ντομάτας, ντιπ γιαουρτιού και μία μερίδα χρυσοτηγανισμένες και τραγανές πατάτες.

Τετάρτη 6/2
Ένα χορταστικό πρασόρυζο θέλουμε για την Τετάρτη, με ντομάτα αλλά και αβγολέμονο και μπόλικο σέλινο για άρωμα.

Πέμπτη 7/2
Χοιρινό λαιμό στην κατσαρόλα ετοιμάζουμε για το σημερινό τραπέζι με πλούσια κρασάτη σάλτσα που ταιριάζει πολύ με βελούδινο πουρέ πατάτας.

Παρασκευή 8/2
Θαλασσινά επιλέγουμε για το τραπέζι της Παρασκευής και γι αυτό θα φτιάξουμε σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους με μάραθο και σκόρδο.

Σάββατο 9/2
Για το Σάββατο προτείνουμε την πιο εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα, που φτιάχνετε μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Σκορδομακάρονα με ξινομυζήθρα, απλή μεν απίστευτα γευστική δε!

Κυριακή 10/2
Αγριογούρουνο στιφάδο ετοιμάζουμε για το κυριακάτικο τραπέζι,

γαρνιρισμένο με πιρουνάτο πουρέ από ψητές πατάτες.

Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με ψητή κολοκύθα και δυόσμο

και μία εύκολη κρεμμυδόπιτα, χωρίς φύλλο.

Για επιδόρπιο, αέρινη πανακότα με άρωμα καφέ.