Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 9/11
Με ένα πιάτο που ανεβάζει τη θερμοκρασία, ξεκινάμε την εβδομάδα! Φτιάχνουμε πικάντικη σούπα με κολοκύθα, κόλιανδρο και τσίλι.

Τρίτη 10/11
Λαχταριστά και ζουμερά κοπανάκια κοτόπουλου με αρωματική μαρινάδα βασιλικού-φιστικιού προτείνουμε για την Τρίτη. Η συνταγή ζητάει κάρβουνα, αλλά και στο φούρνο μπορούν να ψηθούν το ίδιο καλά. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατατοσαλάτα.

Τετάρτη 11/11
Ρεβίθια και χταπόδι ταιριάζουν πολύ δίνοντας μια πεντανόστιμη, χυλωμένη ρεβιθάδα φούρνου για το τραπέζι της Τετάρτης.

Πέμπτη 12/11
Τι θα λέγατε για κεφτεδάκια από κουνέλι; Μια πολύ νόστιμη συνταγή, που κάνει τη διαφορά.

Παρασκευή 13/11
Μακαρονάδα στο πι και φι, αλλά με πλούσια γεύση περιλαμβάνει το μενού της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ετοιμάζουμε πέννες με κοτόπουλο, μανιτάρια και κρέμα.

Σάββατο 14/11
Με ρίζες βενετσιάνικες, το σαβόρο είναι ένα φαγητό που μαγειρεύεται με μικρά συνήθως ψάρια. Εμείς, για παράδειγμα, το φτιάχνουμε με μπακαλιαράκια.

Κυριακή 15/11
Στο κυριακάτικο τραπέζι σερβίρουμε μπριζολίκι χοιρινό με θυμάρι και κρεμμυδάκια εσαλότ, που γαρνίρουμε με πατάτες φούρνου.

Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα με ψητά μανιτάρια

και μπουρεκάκια με φέτα, ανθότυρο και δυόσμο.

Ολοκληρώνουμε το γεύμα με θεϊκή τάρτα μήλου με καραμέλα butterscotch.