Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 9/12
Με μία ζεστή σούπα από όσπρια θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας. Επιλέγουμε την όχι τόσο γνωστή αλλά γευστική ροβίτσα και τη σερβίρουμε με κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 10/12
Μπιφτέκια με κιμά και σπανάκι ζυμώνουμε την Τρίτη και για να αποκτήσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον το πιάτο μας, θα φτιάξουμε και τραγανές τηγανίτες πατάτας. Απίθανος συνδυασμός!

Τετάρτη 11/12
Ένα ορφανό φρικασέ, χωρίς κρέας δηλαδή, προτείνουμε για το τραπέζι της Τετάρτης.

Πέμπτη 12/12
Η κρεατόσουπα με μοσχάρι και λαχανικά είναι από τις καλύτερες επιλογές για τις χειμωνιάτικες μέρες!

Παρασκευή 13/12
Πληθωρικό σουφλέ με μπρόκολο και τυριά θα φτιάξουμε για το τραπέζι της Παρασκευής. Σαν αλλιώτικο παστίτσιο, που αντί για μακαρόνια έχει λαχανικά!

Σάββατο 14/12
Τι θα λέγατε για λίγο ethnic σήμερα; Θα φτιάξουμε νόστιμα ρυζομακάρονα με τόνο και τζίντζερ.

Κυριακή 15/12
Φρικασέ προτείνουμε για το κυριακάτικο τραπέζι με αρνάκι, σπανάκι και αγκινάρες.

Θα το συνοδεύσουμε με σαλάτα με αντίδια, μαραθόριζα, αχλάδι και τυρί Σαν Μιχάλη

και μία τάρτα με μανιτάρια και πατάτες για πρώτο πιάτο.

Ατομικά γαλακτομπούρεκα σε ρολό, είναι το επιδόρπιο που επιλέγουμε.