Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/4
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και κόκκινες πιπεριές
Ετοιμάζουμε μπουτάκια κοτόπουλου στον φούρνο με πατάτες και κόκκινες πιπεριές. Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι που μπορεί να γίνει και με άλλο κομμάτια από κοτόπουλο. Συνοδεύουμε με γιαούρτι.

Τρίτη 5/4
Κανελόνια με μανιτάρια, πράσα, σπανάκι και λαδοτύρι
Το πικάντικο λαδοτύρι, απογειώνει αυτά τα ζυμαρικά φούρνου και ταιριάζει τέλεια με τα λαχανικά της συνταγής.

Τετάρτη 6/4
Αρνίσια κεφτεδάκια με ρύζι στον φούρνο
Ένα ακόμα φαγητό με ανατολίτικη λογική και νοστιμιά. Φανταστείτε το με γιαούρτι να σβήνει τα μπαχαρικά, μια Κυριακή μεσημέρι.

Πέμπτη 7/4
Σουπιές κρασάτες με κρεμμυδάκια στιφάδο
Η νηστεία γίνεται πιο νόστιμη με αυτές τις σουπιές κρασάτες με κρεμμυδάκια στιφάδο. Τα μπαχαρικά δίνουν το πιο ωραίο αποτέλεσμα.

Παρασκευή 8/4
Τούρτα ομελέτας με λαχανικά και μυζήθρα
Αυτή η ομελέτα θυμίζει το κρητικό κολοκυθομπούρεκο χωρίς το φύλλο.

Σάββατο 9/4
Νιόκι με σπανάκι και ροκφόρ
Αν και χρειάζονται μόλις 20΄ για να ετοιμαστούν, αποτελούν ιδανική επιλογή για τραπεζώματα. Τα νιόκι, δένουν καταπληκτικά με το σπανάκι και το ροκφόρ, που δίνουν στο φαγητό γήινη γεύση με νότες ξηρών καρπών.

Κυριακή 10/4
Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά κοτόπουλου και αυγολέμονο με σαφράν
Τα κλασικά και αγαπημένα κολοκυθάκια αυγολέμονο δοσμένα λίγο διαφορετικά. Θα τα αγαπήσει από την αρχή όλη η οικογένεια!

Πατατοσαλάτα με ραπανάκι, άνηθο και σκορδάτη μαγιονέζα
Ένα πιάτο που σερβίρεται και ως ορεκτικό και ως κυρίως. Μια πικάντικη πατατοσαλάτα με φρέσκα ραπανάκια, που θα γίνει η αγαπημένη σας.

Πιτάκια Καισαρείας
Τι μεζές είναι αυτός! Τραγανό φύλλο, δροσερή ντομάτα, μαστιχωτό κασέρι και πικάντικος παστουρμάς που δίνει την ομορφιά. Στρώνουμε τραπέζι και σας περιμένουμε!

Κανταϊφένιες φωλιές με παγωτό καϊμάκι και σάλτσα φράουλας
Ένα δροσερό και πολύ λαχταριστό επιδόρπιο που συνδυάζει αρμονικά τις τραγανές φωλίτσες με το αφράτο παγωτό καϊμάκι, ενώ περιχύνεται με μια δροσερή δροσερή σάλτσα φράουλας.