Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ  Cook-Shop.

Δευτέρα 18/7
Κοτόπουλο στον φούρνο με κόκκινο κρασί, ντοματίνια και ελιές
Ετοιμάζουμε λαχταριστά μπουτάκια κοτόπουλου και τα ψήνουμε στον φούρνο με κόκκινο κρασί, ελιές και ντοματίνια. Σερβίρουμε με ρύζι ή ζυμαρικά για ένα ξεχωριστό καθημερινό γεύμα.

Τρίτη 19/7
«Τούρτα» ομελέτας με λαχανικά και μυζήθρα
Μια διαφορετική ομελέτα, με λαχανικά εποχής και μυζήθρα. Θυμίζει το κρητικό κολοκυθομπούρεκο χωρίς το φύλλο.

Τετάρτη 20/7
Ρεβίθια με πιπεριές Φλωρίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια
Μία πολύ θρεπτική σαλάτα με ρεβίθια, που ταιριάζει τόσο στο καθημερινό όσο και στο κυριακάτικο τραπέζι.

Πέμπτη 21/7
Πίτσα τηγανητή με ρόκα, μοτσαρέλα και παρμεζάνα
Φτιάχνουμε μια διαφορετική πίτσα χρησιμοποιώντας τηγάνι. Ρόκα, μοτσαρέλα και παρμεζάνα δένουν αρμονικά και δίνουν το πιο απολαυστικό αποτέλεσμα.

Παρασκευή 22/7
Σπαγγέτι με σάλτσα ιμάμ μπαϊλντί
Αυτή η καλοκαιρινή μακαρονάδα με σάλτσα ιμάμ μπαϊλντί θα κερδίσει επάξια περίοπτη θέση στο τραπέζι σας.

Σάββατο 23/7
Μανέστρα με σκορπίνα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό
Η σκορπίνα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι που βγάζει νόστιμα πιάτα! Εδώ τη συνδυάζουμε με μανέστρα, ντομάτα και φρέσκο βασιλικό.

Συνοδεύουμε το πιάτο μας με ένα Κοτσιφάλι ή φρέσκο Αγιωργίτικο.

Κυριακή 24/7
Για κυρίως

Μοσχάρι φιλέτο στο τηγάνι με κολοκυθάκια και κρέμα αριάνι
Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για φιλέτο μοσχαράκι, που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Η κρέμα αριάνι δίνει στο πιάτο ξεχωριστή νοστιμιά.
Συνοδεύεται με ένα δροσερό λευκό κρασί.

Για ορεκτικό
Τηγανητοί κολοκυθοανθοί με μέλι και ξίδι
Ετοιμάζουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς μεζέδες του καλοκαιριού. Τηγανίζουμε κολοκυθοανθούς με μέλι και ξίδι και γίνονται πιο τραγανοί από ποτέ.

Για γλυκό
Λεμονόπιτα με ελαιόλαδο και γλάσο
Φουρνιστό γλυκό, πλούσιο σε γεύση και εντάσεις από την οξύτητα του λεμονιού, και την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Καλά μαγειρέματα!