Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 21/3
Μοσχαράκι κοκκινιστό με λευκά φασόλια και κοφτό μακαρονάκι
Ένα πλούσιο, θρεπτικό μοσχαράκι με λευκά φασόλια και κοφτό μακαρονάκι που γίνεται λουκούμι στο φούρνο. Μπαίνει στη μέση του τραπεζιού όπως το γιουβέτσι και δεν μένει τίποτα από τη νοστιμιά.

Τρίτη 22/3
Αρωματικό κάρι με κολοκύθια
Σε αυτό το πιάτο τα κολοκυθάκια δένουν αρμονικά με το κάρι και το γάλα καρύδας. Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει ένα πιάτο αρωματικό, εύκολο και γρήγορο, που δεν απαιτεί πολύ χρόνο στην κουζίνα.

Τετάρτη 23/3
Tάκο με γαρίδα, απάκι και κρίταμο
Ένα τάκο που πραγματικά σαλπάρει από τον Ειρηνικό ωκεανό, διασχίζει τα βουνά της Κρήτης και αγκυροβολεί στο Λιβυκό πέλαγος!

Πέμπτη 24/3
Κοτόσουπα με ρύζι αυγολέμονο
Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει το απόλυτο χειμερινό comfort πιάτo.Η ζεστή κοτόσουπα με μυρωδικά είναι ένα βαθιά νόστιμο πιάτο που μας ζεσταίνει και μας ηρεμεί. Ο κόσμος φαίνεται καλύτερος μετά από ένα ζεστό πιάτο κοτόσουπα!

Παρασκευή 25/3
Λουκουμάδες μπακαλιάρου με λεμονάτη σπιτική μαγιονέζα
Οι ψαροκεφτέδες είναι από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες. Φτιάχνουμε μπακαλιαροκεφτέδες και τους συνοδεύουμε με μια ωραία σπιτική μαγιονέζα.

Σάββατο 26/3
Αφράτα κεφτεδάκια λουκάνικου με καρότο και ντιπ γιαουρτιού με τζίντζερ
Απολαυστικά κεφτεδάκια, τραγανά και αρωματικά, που συνοδεύονται με ένα δροσερό ντιπ γιαουρτιού.

Κυριακή 27/3
Ντολμάδες με κολοκύθα, δυόσμο και γαρίδες Κοιλάδας
Ένα αγαπημένο και οικογενειακό κυριακάτικο φαγητό, τα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο, σε μια συνταγή από τη νόστιμη κουζίνα της Καλύμνου.

Καλά μαγειρέματα!