Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας εργαλεία και σκεύη από το Cook-Shop.

Δευτέρα 30/5
Κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι ολικής άλεσης
Μαγειρευτό κατσαρόλας που αγαπά όλη η οικογένεια, όπου το κοτόπουλο με το κριθαράκι ολικής, συνθέτουν ένα φαγητό χορταστικό, νόστιμο και πιο ελαφρύ.

Τρίτη 31/5
Ομελέτα με κιμά
Μια νόστιμη λύση για τον κιμά που μας περισσεύει από τη σάλτσα για τα μακαρόνια ή από άλλο φαγητό.

Τετάρτη 1/6
Κόκκινη ρεβιθάδα με μέλι και ξινομυζήθρα
Μία νόστιμη εκδοχή της ρεβιθάδας, με ντομάτα και μέλι. Η ξινομυζήθρα Κρήτης στο σερβίρισμα, απογειώνει τη γεύση του πιάτου.

Πέμπτη 2/6
Μπακαλιάρος λεμονάτος από την Κάλυμνο
Μία από τις καλύτερες συνταγές για λεμονάτο μπακαλιάρο στην κατσαρόλα. Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε από την απαράμιλλη νοστιμιά του πιάτου.

Παρασκευή 3/6
Παπαρδέλες με πέστο από φιστίκι Αιγίνης
Φτιάχνουμε απολαυστικές παπαρδέλες με πέστο βασιλικού και φιστίκι Αιγίνης. Ένα διαφορετικό πιάτο ζυμαρικών, που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.

Σάββατο 4/6
Πίτσα cacio e pepe
Η κλασική ιταλική μακαρονάδα cacio e pepe μετατρέπεται στην πιο απολαυστική πίτσα. Τη φτιάχνουμε και με έτοιμο μείγμα, αν δεν έχουμε χρόνο.

Κυριακή 5/6
Για κυρίως
Χοιρινό με αγκινάρες αυγολέμονο
Φτιάξτε χοιρινό με αγκινάρες αυγολέμονο, όπως το κάνουν στην Τήνο και οι ευωδιές θα πλημμυρίσουν την κουζίνα σας.

Για ορεκτικό
Ψητές πατάτες με σκόρδο και δεντρολίβανο
Οι ψητές πατάτες, που συνοδεύουν τέλεια όλα τα πιάτα μας, αρωματίζονται με σκόρδο και δεντρολίβανο, ψήνονται στον φούρνο και γίνονται απίστευτα τραγανές και νόστιμες.

Για επιδόρπιο
Τούρτα με ραβανί καρύδας και φράουλες
Βρίσκω το ραβανί καρύδας πολύ μαμαδίστικο γλυκό, γιατί κι η δική μου μαμά μάς το έφτιαχνε πολύ συχνά όταν ήμασταν παιδιά. Εδώ του πρόσθεσα ροζουλί κρέμα σαντιγί που αρωμάτισα με τριαντάφυλλο και φράουλες.