Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 4/1
Με μία ιδιαίτερα αρωματική σούπα από κόκκινες πιπεριές ξεκινάμε την εβδομάδα μας και για την εμπλουτίσουμε, προσθέτουμε χωριάτικο λουκάνικο στο σερβίρισμα, που δένει ωραία με τις πιπεριές.

Τρίτη 5/1
Κοτόπουλο φούρνου με μέλι και πατάτες ψήνουμε για την Τρίτη, ένα πιάτο που αποκτά ανεπανάληπτη νοστιμιά χάρη στο μαρινάρισμα.

Τετάρτη 6/1 – Θεοφάνεια
Η παράδοση ζητάει ψάρι για την ημέρα των Θεοφανείων, έτσι και εμείς ψήνουμε μυλοκόπι σε κρούστα από αλάτι που θα του δώσει ωραία γεύση και θα το κρατήσει ζουμερό.

Πέμπτη 7/1
Μία εύκολη αλλά ταυτόχρονα γευστική και χορταστική ομελέτα με πιπεριές, ετοιμάζουμε για το τραπέζι της Πέμπτης.

Παρασκευή 8/1
Παραδοσιακή και αγαπημένη φασολάδα σερβίρουμε την Παρασκευή. Ένα πιάτο που αγαπάει πολύ το ελληνικό τραπέζι.

Σάββατο 9/1
Λαχανοντολμάδες με ντομάτα, που φέρνουν άρωμα Θεσσαλονίκης, προτείνουμε για το Σάββατο. Μία λαχταριστή συνταγή, που μένει αξέχαστη.

Κυριακή 10/1
Για το κυριακάτικο τραπέζι ετοιμάζουμε μία πλούσια κρεατόσουπα αβγολέμονο, με βραστό μοσχάρι και λαχανικά. Ό,τι πρέπει για να ζεσταθούμε!

Δίπλα σερβίρουμε αρωματική πράσινη σαλάτα

και μία τάρτα εποχής, με κολοκύθα και σπανάκι.

Ένα δίχρωμο γλυκό με ζελέ από κυδώνια και γιαούρτι είναι το επιδόρπιο που επιλέγουμε σήμερα.