Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 6/5
Με φακές σούπα ξεκινάμε την εβδομάδα μας, μαγειρεμένες λίγο διαφορετικά, με κόκκινο κρασί και λούτζα.

Τρίτη 7/5
Καλόγηρο Νάξου έχετε δοκιμάσει; Ή αλλιώς κιμά με μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πατάτες και τυρί. Ένα πληθωρικό και νόστιμο πιάτο.

Τετάρτη 8/5
Λαδερό φαγητό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα έχει το μενού της Τετάρτης και για περισσότερη νοστιμιά θα προσθέσουμε μέσα φέτα.

Πέμπτη 9/5
Τρυφερό ψαρονέφρι φτιάχνουμε για το σημερινό τραπέζι, μαγειρεμένο με γλυκό σαμιώτικο κρασί, που θα σερβίρουμε με ένα ωραίο πιλάφι.

Παρασκευή 10/5
Φιλέτο λαβράκι με λαδολέμονο κάππαρης και μπριάμ λαχανικών της άνοιξης, προτείνουμε σήμερα. Σκέφτεστε τίποτα πιο ταιριαστό για αυτή την εποχή;

Σάββατο 11/5
Μια διαφορετική, gourmet εκδοχή για ζυμαρικά ετοιμάζουμε για το σημερινό τραπέζι, με κριθαράκι μαγειρεμένο με πράσα και και αποξηραμένα δαμάσκηνα, που δίνουν στο φαγητό ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση.

Κυριακή 12/5
Κοτόπουλο κοκκινιστό με ταλιατέλες μαγειρεύουμε για το κυριακάτικο τραπέζι. Ένα φαγητό με όμορφα χρώματα και αρώματα.

Θα το συνοδεύσουμε με πράσινη σαλάτα με τυρί και ντρέσινγκ γιαουρτιού

και φλογέρες γεμιστές με μπριάμ.

Για το τέλος, ξεχωριστό βραστό κέικ με κρέμα και φράουλες.