Μπορεί ο 8ος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones να αργεί ακόμη, αλλά οι White Walkers φαίνεται ότι θα έρθουν σύντομα στα σπίτια μας, τόσο απολαυστικοί να τους πιεις στο ποτήρι!

Για να εξηγούμαστε, το Johnnie Walker μόλις ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την HBO® και το Game of Thrones, θα κυκλοφορήσει ένα ουίσκι περιορισμένης έκδοσης, με έμπνευση από τη δημοφιλή σειρά. Και το όνομα αυτού, White Walker φυσικά, μιας και το όνομα του brand ήρθε και έδεσε άψογα με αυτό του φοβερού παγωμένου στρατού που απειλεί τα Επτά Βασίλεια.

Oι White Walkers, με επικεφαλής τον Night King λοιπόν, έρχονται από το βορρά και μαζί τους φέρνουν και το ολοκαίνουριο αυτό blend, που δημιουργήθηκε από τον whisky expert George Harper σε συνεργασία με την ομάδα εξειδικευμένων blenders του Johnnie Walker. Σερβίρεται δε, παγωμένο κατευθείαν από την κατάψυξη, αντιπροσωπεύοντας την ψυχρή παρουσία των White Walkers.

Εντυπωσιακή είναι και η φιάλη του, σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, που φέρει στοιχεία από τον Παγωμένο Βορρά, ενώ ο εμβληματικός Περιπατητής απεικονίζεται στη φιάλη με πανοπλία, ώστε να ταιριάζει με τις τάξεις των δυνάμεων του Night King. Χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία μελανιών που είναι ευαίσθητα στην εναλλαγή θερμοκρασιών, μόλις παγώσει η φιάλη αποκαλύπτει ένα μήνυμα που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι θαυμαστές της σειράς: “Winter is Here”.

Όσο για το ίδιο το ουίσκι, έχει νότες καραμέλας και βανίλιας, φρέσκων κόκκινων μούρων και μια αίσθηση φρούτων οπωρώνων, ενώ στην καρδιά του βρίσκονται τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish, ένα από τα βορειότερα αποστακτήρια της Σκωτίας.

Στην Ελλάδα αναμένεται να είναι διαθέσιμο από το τέλος Οκτωβρίου, σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με προτεινόμενη τιμή στο ράφι 36,71€.

Όσο περιμένεις το Χειμώνα να έρθει και τη νέα σεζόν να ξεκινήσει, κάνε και το quiz μας για να δεις ποιος ήρωας του GoT είσαι