Ο κορυφαίος σκηνοθέτης ταινιών τρόμου και φανταστικού ένωσε τις δυνάμεις του με την μεξικάνικη Patrón Tequila, συστήνοντας μας μία τεκίλα που φέρει την υπογραφή του και προκαλεί ανατριχίλες και μόνο που βλέπει κάποιος το μπουκάλι και γενικά τη συσκευασία της.

guillermodeltoro

Για την ακρίβεια, τόσο η τεκίλα όσο και το λικέρ που τη συνοδεύει, εμφιαλώνονται σε μπουκάλια που σε συνδυασμό μοιάζουν με ανθρώπινο σκελετό, με την τεκίλα να μπαίνει στο σώμα και το λικέρ στο κεφάλι. Μαζί τους και δύο κεριά που ολοκληρώνουν το… τελετουργικό.

tequila-ritual

Κατά τα άλλα, η κατακόκκινη εσωτερικά και μαύρη εξωτερικά συσκευασία της τεκίλας συνδυάζει μοτίβα που θυμίζουν ταινία τρόμου και όταν ανοίγει και ανάψει κάποιος τα κεριά θυμίζει βωμό, με το site της να δηλώνει ότι αποτελεί πρόσκληση στην σκοτεινή πλευρά! Μάλιστα, το σχεδιασμό της έχει κάνει ο εικονογράφος Guy Davis που έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Guillermo del Toro.

Η τεκίλα του Guillermo del Toro κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό μπουκαλιών, με την τιμή της να αγγίζει τα $475. Καλή τιμή αν σκεφτείς πόσο εντυπωσιακό είναι το όλο αποτέλεσμα, καθώς και το βαρύ της όνομα.

Patron-GdT-bottle

Δείτε επίσης:
Ο Clooney μοσχοπουλά την τεκίλα του στην Diageo

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr