Όποιος και αν είναι ο προορισμός αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, συνοδέψτε τον παρέα με μια παγωμένη μπίρα ΝΗΣΟΣ Pilsner.

H μπίρα ΝΗΣΟΣ δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο Κουρή και τη Μάγια Τσόκλη στη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στη Βαγιά της Τήνου το 2012. Πρόκειται για μπίρα μικρής παραγωγής και παράγεται από επιλεγμένες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ζυθοποιείται με κορυφαία υλικά, αποκλειστικά με βύνη κριθαριού, λυκίσκου, νερό και μαγιά και με αργή, παραδοσιακή και απόλυτα φυσική διαδικασία που διαρκεί έναν μήνα.

Aξίζει να σημειωθεί, πως η μπίρα ΝΗΣΟΣ δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία, δεν περιέχει συντηρητικά, σταθεροποιείται με μικροφίλτρανση (micro-filtration) και διαθέτει clean room (ειδικό αντιμικροβιακό περιβάλλον) με ειδικά φίλτρα και UV ακτινοβολία, μέσα στο οποίο πραγματοποιείται η διαδικασία της εμφιάλωσης. Κατ΄αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται η πλούσια γεύση, το άρωμα και το σώμα και η φυσική ενανθράκωση της μπίρας.

Η ΝΗΣΟΣ διανέμεται από την εταιρία ΑΜΒΥΞ.

Διαβάστε ακόμη:
Ξέρετε γιατί τα μπουκάλια της μπίρας είναι πράσινα, καφέ ή διάφανα;

Τα pancakes μπίρας θα απογειώσουν το πρωινό σου!

Πώς να παγώσεις τη ζεστή μπίρα σε 2 λεπτά

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr