Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστή για την αδυναμία της στο τζιν και καθημερινά, πριν το μεσημεριανό της απολαμβάνει ένα απεριτίφ με τζιν και Dubonnet. Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει λοιπόν, που το παλάτι αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη δική του μάρκα τζιν.

Στο site του «Royal Collection Trust», του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει ιδρύσει η Ελισάβετ και διαχειρίζεται τη βασιλική συλλογή, πουλώντας μεταξύ άλλων μέσω eshop διάφορα προϊόντα που φέρουν βασιλική υπογραφή, -από cookies και ποτά μέχρι κοσμήματα-, προστέθηκε πρόσφατα και το νέο «Buckingham Palace Gin». Μάλιστα, το νέο ποτό είναι αρωματισμένο με φρούτα και βότανα από τους βασιλικούς κήπους, όπως μούρα, λουίζα, φύλλα μουριάς και δάφνης.

Στο eshop του Royal Collection Trust, από όπου μπορεί κάποιος να αγοράσει το ποτό προς £40 ή 44,50€ τη φιάλη, αναφέρεται ότι ιδανικά το καλοκαίρι το τζιν σερβίρεται σε χαμηλό ποτήρι με πάγο και στη συνέχεια προστίθεται το τόνικ και μία φέτα λεμόνι. Πέρα από τις πωλήσεις μέσω του eshop βέβαια, το νέο τζιν πρόκειται να σερβίρεται και σε όλα τα events που θα διοργανώνονται στο εξής στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

info
www.royalcollectionshop.co.uk/foodhall/wine-and-spirits/buckingham-palace-gin.html

Φωτογραφία ανοίγματος: www.independent.co.uk

Δείτε επίσης:
Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ θέλει τα παγάκια της απαραιτήτως στρογγυλά;

Η συνταγή για την αγαπημένη καλοκαιρινή πουτίγκα της βασίλισσας Ελισάβετ

Βρήκαμε την αυθεντική συνταγή για τα σκόουνς του Μπάκιγχαμ

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr