Αν μαζί με τον καιρό άνοιξε και η όρεξή σας για ένα ποτό που κλείνει το μάτι στο καλοκαιράκι, ετοιμάστε αυτό το δροσιστικό κοκτέιλ με ανανά, Bacardi και σιρόπι μέντας.

Υλικά
2-3 ροδέλες ανανά από κονσέρβα
50ml Bacardi
20ml schnapps ροδάκινο
1 χούφτα τριμμένο πάγο
Για το σιρόπι μέντας
200ml νερό
μερικά κλαράκια φρέσκιας μέντας
200γρ. ζάχαρη
Για το σερβίρισμα
φυλλαράκια μέντας
1 φέτα ανανά.

Διαδικασία
Ετοιμάζετε το σιρόπι μέντας: Βράζετε τα κλαράκια της φρέσκιας μέντας στο νερό, προσθέτετε τη ζάχαρη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει. Αποσύρετε το σιρόπι από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μπλέντερ τον ανανά και στη συνέχεια προσθέτετε το Bacardi, το schnapps ροδάκινο, 15ml από το σιρόπι μέντας και τον τριμμένο πάγο και ξαναχτυπάτε μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μίγμα. Σερβίρετε γαρνίροντας με τα φυλλαράκια μέντας και τη φέτα ανανά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr