Κατηφορίζοντας την Πραξιτέλους δεν γίνεται να μην προσέξεις το νεοκλασικό όπου στεγάζεται. Το The Clumsies στα 2 πρώτα χρόνια λειτουργίας του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο Νο 9 των 50 καλύτερων bars του κόσμου. Και όχι άδικα. Η μπάρα του φιλοξενεί ορισμένους από τους καλύτερους bartenders της χώρας μας με επικεφαλής τους Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση.

Κάθε καινούριος κατάλογός του είναι και ένα μαγικό ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο του cocktail και των αισθήσεων. Πολύ συχνά διοργανώνουν events με γνωστούς bartenders από το εξωτερικό, ενώ δεν λείπουν οι guest εμφανίσεις τους σε διάσημα bars ανά τον κόσμο.

clumsies1

Drunk tip
Δοκιμάστε τα σούπερ υπέροχα signature cocktails τους ή οποιαδήποτε από τις 200 ετικέτες premium labels.

Ο bartender Πάνος Κανατσούλης
Θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Vikings, μιας και η σωματική του διάπλαση πλησιάζει στα πρότυπα των Σκανδιναβών πολεμιστών. Είναι όμως ο νικητής του φετινού World Class και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Πόλη του Μεξικού όπου θα γίνει φέτος ο Παγκόσμιος τελικός. Ο «πολυμήχανος» Πάνος αγαπά πολύ την δουλειά του, του αρέσει να μαγειρεύει και δηλώνει θαυμαστής της Ασιατικής κουλτούρας και δη της Ιαπωνικής. Δεν σταματά πότε να ψάχνει, να γεύεται και να ταξιδεύει. Αγαπά το gin και δηλώνει fun των κλασσικών cocktails.

Το cocktail

clumsies2

Symmetry
50ml The Clumsies old Tom Gin
30ml Aquafada
30ml Vanilla cream
Grapefruit soda

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο ποτήρι, εκτός από την σόδα. Τα χτυπάμε στην φραπιέρα για να ανακατευτούν καλά. Στο τέλος συμπληρώνουμε με grapefruit soda και σερβίρουμε.

info
Πραξιτέλους 30, Αθήνα, τηλ. 210 3232682.