Ένα κοκτέιλ βγαλμένο από τις Άνδεις και την κουλτούρα των Ίνκας δοκιμάσαμε στο νέο μενού του restaurant-bar Nikkei.

Η Μαίρη Ταλαιπώρου και ο Σπύρος Κερκύρας, αφού αρωμάτισαν ένα δρύινο βαρέλι με sherry και βερμούτ Barolo Chinato, άφησαν μέσα να παλαιώσει για περίπου δύο μήνες ένα μείγμα από ρούμι (Zacapa, ElDorado 12 και BarceloImperial) και βερμούτ (AnticaFormula, AlbertoRiservaκαι PunteMes). Το αποτέλεσμα είναι ένα «τριδιάστατο πότο» σαν το σύμβολο των Άνδεων Chanaca (συμβολίζει τον άνω κόσμο, το παρόν και τον κάτω κόσμο) με αρώματα κανέλας και γαρίφαλου, έντονη γεύση καπνού, ξύλου και επίγευση μελιού.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr