Το όνομά του τα λέει όλα! Είναι ένα χιονάτο και κρεμώδες κοκτέιλ με bourbon, κανέλα και μοσχοκάρυδο, κομμένο και ραμμένο για τις κρύες, χειμωνιάτικες νύχτες των γιορτών!

Υλικά
3 αβγά
250ml κρέμα γάλακτος
250ml χυμό μήλου
1 κουτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1 κουτ. σούπας ζάχαρη μαύρη
250ml bourbon
κανέλα
μοσχοκάρυδο

Διαδικασία
Σε ένα μπολ χτυπήστε με σύρμα ζαχαροπλαστικής τα αβγά μέχρι να αφρατέψουν. Συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το χυμό μήλου, τη βανίλια και τη ζάχαρη.

Τέλος προσθέστε το bourbon, λίγη κανέλα και λίγο μοσχοκάρυδο. Χτυπήστε ξανά το μίγμα και σερβίρετε σε κανάτα με μπόλικα παγάκια.

Μπορείτε να γαρνίρετε το κοκτέιλ στα ποτήρια με ένα ξυλάκι κανέλας και ένα κομμάτι αστεροειδή γλυκάνισο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr