Ο Πάρης Σιγάλας είναι από τους πρώτους παραγωγούς της Σαντορίνης που θέλησε να αναδείξει τον διαφορετικό χαρακτήρα του κάθε αμπελοτοπίου. Το υψόμετρο, η σύσταση εδάφους και ο προσανατολισμός του αμπελιού είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα ενός κρασιού.

Έτσι ο Πάρης Σιγάλας αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σειρά κρασιών από 100% Ασύρτικο από 7 διαφορετικά αμπελοτόπια από 7 διαφορετικά χωριά της Σαντορίνης. Οι αμπελώνες βρίσκονται στα χωριά Πύργος, Φηρά, Βουρβούλος, Ακρωτήρι, Μεγαλοχώρι, Οία, Ημεροβίγλι, και τα κρασιά κυκλοφορούν σε ένα ιδιαίτερο κουτί των «7» φιαλών.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr