Το εμβληματικό οινοποιείο της Σαντορίνης Κτήμα Σιγάλα παρουσιάζει δύο νέα κρασιά από τον κυκλαδίτικο αμπελώνα.

Πρόκειται για το Les Iles de Sigalas Λευκό, ένα κρασί που παντρεύει το Ασύρτικο με την γηγενή ποικιλία Μονεμβασιά και το Les Iles de Sigalas Ροζέ, ένα χαρμάνι των ποικιλιών Μαυροτράγανο και Μανδηλαριά. Τα δύο κρασιά είναι δροσερά και ανάλαφρα, με φρουτώδη γεύση και συνδυάζονται ιδανικά με τα καλοκαιρινά πιάτα της ελληνικής νησιώτικης κουζίνας: ορεκτικά, ψάρια και θάλασσινα, τηγανητοί μεζέδες.

Το Κτήμα Σιγάλα έχει καταφέρει να συνδυάσει τη βαθιά γνώση για τις τοπικές ποικιλίες των Κυκλάδων με τις τις μοντέρνες τεχνικές οινοποίησης. Η νέα του πρόταση Les iles de Sigalas προσφέρει μια ποιοτική οινική εμπειρία που αποπνέει τη θαλασσινή αύρα των Κυκλάδων και δίνει την αίσθηση του ελληνικού καλοκαιριού. Κλεισμένα με βιδωτό πώμα, τα δύο κρασιά ανοίγουν εύκολα για να μπορούμε να τα απολάυσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Δείτε επίσης:
Λευκό και κόκκινο κρασί. Δύο διαφορετικοί κόσμοι…

Κάλεσμα για κρασί: Πώς να στήσεις μια οινομάζωξη (για λίγους)

Κρασάτες συνταγές: Όταν το κρασί γίνεται βασικό συστατικό στο φαγητό

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr