Τρία κυκλαδίτικα κρασιά για να τα δοκιμάσετε στον τόπο τους ή όπου αλλού βρεθείτε, στις διακοπές σας και όχι μόνο…

Οινοποιία Σύρου Φάμπρικα

fabrikawine

Η Οινοποιία Σύρου είναι ένα νέο, ανερχόμενο οινοποιείο και βρίσκεται στην περιοχή Λαγκάδα. Η Φάμπρικα είναι το πρώτο κρασί του οινοποιείου και παράγεται από τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Μονεμβασιά και Λευκή Κουντούρα. Στη μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα λουλουδιών, μπανάνας, ανανά, αχλαδιού και κίτρων. Στο στόμα είναι ελαφρύ, ενώ έχει μια χαρακτηριστική φρεσκάδα και ευχάριστο, φρουτώδες τελείωμα.

T-oinos Αυγουστιάτης – Μαυροτράγανο

toinoswine
Ο Αυγουστιάτης – Μαυροτράγανο T-oinos είναι ένα κρασί εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής από το νησί της Τήνου, που το μεγαλύτερο ποσοστό του πωλείται στο εξωτερικό. Έχει αρώματα βιολέτας, βύσσινου, ντομάτας και μπαχαρικών, ενώ στο στόμα είναι μεσαίου όγκου, με αισθητές τανίνες και ευχάριστη επίγευση.

Αμπελώνας Μυκόνου Αιγαία Άμπελος

aigeawine
Ο Αμπελώνας Μυκόνου ανήκει στο Κτήμα Νίκου Λαζαρίδη και βρίσκεται πολύ κοντά στην Άνω Μερά Μυκόνου. Το Αιγαία Άμπελος αποτελείται από τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Ασύρτικο και Αθήρι. Στη μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα εξωτικών φρούτων, μπανάνας και εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι ελαφρύ, με φρουτώδες γεύση και αισθητή οξύτητα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr