Τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το ιστορικό Κτήμα Πόρτο Καρράς παρουσίασε σε μια λαμπερή βραδιά στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη η ιδιοκτήτρια Υλιάνα Στέγγου. Σε έναν εντυπωσιακά διακοσμημένο χώρο όπου κυριαρχούσε η φιλοσοφία του Κτήματος, πλήθος καλεσμένων από τον κλάδο του οίνου, των επιχειρήσεων, του Τύπου και του τουρισμού είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις νέες ετικέτες λευκών, ερυθρών, αφρωδών και συλλεκτικών κρασιών του Domaine Porto Carras.

Με χαρακτηριστικό σύμβολο της νέας εποχής το μουστάκι του διάσημου, εκκεντρικού καλλιτέχνη Σαλβατόρ Νταλί, μόνιμου επισκέπτη του συγκροτήματος και ‘’νονό’’ του πρώτου λευκού Blanc de Blancs, το Domaine Porto Carras διατηρώντας την αίγλη και εμπειρία του παρελθόντος, μεταβαίνει δυναμικά σε μια νέα εποχή εξωστρέφειας , με χαρακτηριστικά γνωρίσματα την υψηλή τεχνογνωσία, την αέναη δημιουργικότητα, το μεράκι και την αφοσίωση.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η κα Στέγγου δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενη και υπερήφανη που μοιράζομαι μαζί με φίλους και συνεργάτες το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το ιστορικό Domaine Porto Carras. Η μέχρι τώρα διαδρομή μας και το πλήθος των διακρίσεων μας αποδεικνύει ότι όταν έχεις όραμα, το οποίο υπηρετείς με συνέπεια, συνέχεια, υπομονή και επιμονή , ανταμοίβεσαι!» Το ταξίδι στη νέα εποχή του Domaine Porto Carras συνεχίζεται δυναμικά με διαρκείς συγκινήσεις , νέες ετικέτες και εξειδικευμένα προϊόντα ομορφιάς και απόλαυσης, πάντα με γνώμονα το σταφύλι και το κρασί.