Το καλοκαίρι θέλει μπίρες, γι’ αυτό και η Διεθνής Ημέρα Μπίρας δεν θα μπορούσε να γιορτάζεται άλλη ημέρα, παρά στην καρδιά του καλοκαιριού – στις 4 Αυγούστου. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης λοιπόν για αυτό το καλοκαίρι προτείνει μία παγωμένη ελληνική μπίρα για στιγμές δροσιάς.

Η BLUE Island, η πρώτη ελληνική καλοκαιρινή μπίρα, εμπνευσμένη από το ελληνικό γαλάζιο και το λαμπερό ήλιο, με τις μοναδικές γεύσεις της και τα έντονα χρώματά της μάς υποδέχεται δίπλα στη θάλασσα όλο το καλοκαίρι. Με το μήνυμα «Destination Fun» η BLUE Island ανεβάζει τη διάθεση και μάς «ταξιδεύει» στον αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό.

BLUE-Island1

Προσφέρεται σε τέσσερις ξεχωριστές γεύσεις, ιδανικές για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες: Η κλασική BLUE Island με 4,5% αλκοόλ σε διάφανη φιάλη με το χαρακτηριστικό άρωμα λυκίσκου. Η BLUE Island Fizzy Lemon Radler με φυσικό χυμό λεμονιού και 2% αλκοόλ. Η BLUE Island Pink Grapefruit Radler με την ανατρεπτική γεύση ροζ γκρέιπφρουτ και μόνο 41 θερμίδες ανά 100ml. Ενώ η BLUE Island Pear Delight Malt, είναι ένα μοναδικό, καινοτόμο, μη αλκοολούχο ποτό με βάση τη βύνη και χυμό αχλάδι, ελεύθερο γλουτένης.

Δοκιμάστε όλες τις γεύσεις BLUE Island και βρείτε την αγαπημένη σας. Αναζητήστε την και απολαύστε τη δροσερή γεύση της όλο το καλοκαίρι!

Δείτε επίσης
«Superior Taste Award» για τις εζα lager και εζα pilsener