Είσαι με τους Stark ή με τους Tyrell (αν έχει απομείνει κανένας); Όποιον Οίκο του Westeros και αν υποστηρίζεις, μπορείς να δεις τι θα απογίνει στον τελευταίο κύκλο απολαμβάνοντας το αντίστοιχο ουίσκι.

Λίγοι μήνες μας χωρίζουν πλέον μέχρι τον Απρίλιο του 2019, οπότε και έχει προγραμματιστεί η έναρξη του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς Game of Thrones και για να την τιμήσουν, κυκλοφόρησαν μία συλλογή από 8 ουίσκι, που κάθε ένα αναπαριστά από έναν Οίκο του Westeros και την Νυχτερινή Φρουρά.

Μάλιστα, στις ετικέτες τους υπάρχει και το αντίστοιχο οικόσημο -λιοντάρι για τους Lannister, δράκος για τους Targaryen, ανταρόλυκος για τους Stark κ.λπ., ενώ η φιάλη της Νυχτερινής Φρουράς είναι η μόνη μαύρη της συλλογής, για προφανείς λόγους. Κάθε ουίσκι έχει φτιαχτεί και από ένα αποστακτήριο της Σκωτίας που η ιστορία του έχει συνδεθεί και με ένα Οίκο. Για παράδειγμα, το αποστακτήριο του Cardhu έχει συνδυαστεί με τους Targaryen για την ισχυρή γυναικεία ηγεσία του.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να αγοράσει τα ουίσκι μέσω internet, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από $30 έως $150, περίπου.

Δείτε επίσης:
Βρήκαμε το ποτό των White Walkers του Game of Thrones!