Με εντυπωσιακό, ασύμμετρο design με μια σειρά από ακανόνιστα πρίσματα που παραπέμπουν σε πολύτιμο πετράδι και έντονο μπλε χρώμα, κυκλοφορεί φέτος η βότκα Absolut.

Η νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Facet, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από φιάλες που κλέβουν τις εντυπώσεις με το στυλ τους, συμβολίζει τις διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορούν να μας μεταφέρουν οι #AbsolutNights, δίνοντας απροσδόκητη τροπή στο βράδυ μας. Η αισθητική της φιάλης μας ταξιδεύει σε αυθόρμητες στιγμές μαγείας της νυχτερινής ζωής, υπενθυμίζοντας ότι οι καλύτερες νύχτες συμβαίνουν απροσδόκητα.

Μετά την περσινή επιτυχία της συλλεκτικής φιάλης Absolut Electrik, σε μπλε μεταλλικό και ασημί χρώμα, η Absolut Facet συνεχίζει την παράδοση του brand που κάθε χρόνο δημιουργεί νέες μοναδικές συλλεκτικές φιάλες. Στις προηγούμενες συλλεκτικές φιάλες περιλαμβάνονται η Absolut Warhol στην οποία απεικονίζεται επιδέξια ο original πίνακας της Absolut του Andy Warhol και η Absolut Unique, για την οποία σχεδιάστηκαν τέσσερα εκατομμύρια μοναδικές φιάλες.

EOY16_KV_ATL_50x70%20-%20Portrait

2 cocktails με Absolut για τις γιορτές και όχι μόνο

The Mule for 2
100ml Absolut
300ml μπίρα τζίντζερ
30ml χυμό λάιμ

Ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε σε ένα μεγάλο φλιτζάνι γεμάτο με παγάκια. Γαρνίρετε με μια φέτα lime και σερβίρετε για 2 άτομα.

Espresso with Friends
200ml Absolut
60ml Kahlúa
40ml απλό σιρόπι
200ml καφέ εσπρέσο (σε θερμοκρασία δωματίου)

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα shaker γεμάτο με παγάκια και χτυπάτε μέχρι κρυώσει. Σουρώνετε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με 3 κόκκους καφέ. Σερβίρετε για 3-4 άτομα.