Jack Daniel’s Tennessee Honey, ένας ανατρεπτικός συνδασμός που γνωρίσαμε σε μια εκδήλωση γεμάτη μουσική και δροσιστικά cocktails.

H Gallery Zoumboulakis στα Πετράλωνα γέμισε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης με δημοσιογράφους, bloggers αλλά και επώνυμους προσκεκλημένους που είχαν τη δυνατότητα να γευτούν πρώτοι #Jackmemeli!

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν πρώτοι τη νέα γευστική έκπληξη του Jack Daniel’s, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι με το αναπάντεχο blend, όπου οι απαλές νότες μελιού ισορροπούν μοναδικά με μικρές γευστικές εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας, αφήνοντας μια γλυκιά και ανάλαφρη επίγευση.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Melisses, το αγαπημένο συγκρότημα που «απογείωσε» τη βραδιά με μια εντυπωσιακή performance όσο οι καλεσμένοι απολάμβαναν τα δροσιστικά cocktails του Jack Daniel’s Tennessee Honey!

#Jackmemeli δοκίμασαν ο Μύρωνας Στρατής, η Λάουρα Νάργες & ο Φραν Οσέτε ποστάροντας στις προσωπικές τους σελίδες στα social media τη μοναδική εμπειρία που είχαν με το Jack Daniel’s Tennessee Honey!