Ο κορωνοϊός μπορεί να μας έχει αναγκάσει να μένουμε συνεχώς μέσα, αλλά ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες υπάρχουν τρόποι να διασκεδάσουμε. Τα αγαπημένα μας κοκτέιλ πάντως, μπορούμε σίγουρα να μην τα στερηθούμε.

Εταιρείες που δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ στο σπίτι, υπάρχουν εδώ και χρόνια. Η Drinkworks, για παράδειγμα, ετοιμάζει και στέλνει όπου θέλεις ένα πλήρες πακέτο με όλα τα υλικά και τη συνταγή για να ετοιμάσεις με τα χεράσκια σου και να απολαύσεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ από την άνεση του καναπέ σου.

Πλέον όμως, και μερικά από τα πιο γνωστά bar της πόλης, σου φέρνουν το κοκτέιλ σου στο σπίτι. Έχουμε και λέμε:

Το Tyco που έγινε γνωστό γιατί δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το κοκτέιλ σου πακέτο στο χέρι και να το απολαμβάνεις όσο κάνεις τη βόλτα σου, πλέον εξυπηρετεί και με παραγγελίες, μέσω e-food. Μέσω της ίδιας εφαρμογής, μπορείς να παραγγείλεις κοκτέιλ και από το Burger Joint, μαζί με ένα από τα αγαπημένα σου burgers, γιατί καλό είναι να μην πίνεις με άδειο στομάχι. Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στην κατηγορία πότα του e-food, είναι και το Holy Spirit της Γλυφάδας, που στέλνει τα διάσημα κοκτέιλ του στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα.

Τη δυνατότητα να απολαύσεις τα εκπληκτικά κοκτέιλ του στο σπίτι, δίνει και το The Clumsies, ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου! Μάλιστα, το συσκευάζει και σε κομψά μπουκαλάκια, τα οποία μπορείς να αναζητήσεις σε ηλεκτρονικές κάβες. (Δες περισσότερα ΕΔΩ)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flask Cocktails App (@flask_cocktails_app) στις

Τέλος, πολύ καλή επιλογή για κοκτέιλ στο σπίτι, είναι και το site flask.gr που δέχεται παραγγελίες για cocktail με delivery και όπως δηλώνει, «είναι αυτό που θα σε κρατήσει σπίτι». Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, μπείτε, διαλέξτε τα αγαπημένα σας κοκτέιλ και ετοιμαστείτε για μια διασκεδαστική βραδιά στο σπίτι. Πρόταση μας, οργανώστε και τους φίλους σας και κάντε πάρτι με βίντεο-κλήση. Γιατί όχι;

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊος: Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε κοκτέιλ

Κορωνοϊός: Πώς να ανοίγουμε σωστά ένα πακέτο delivery εν μέσω πανδημίας

Κιμωλία: Το πρώτο online cafe της Αθήνας είναι γεγονός!