Ο Αύγουστος είναι μήνας χαλάρωσης και απόλαυσης, που συνδυάζεται με νόστιμα πιάτα και δίπλα τους ανάλαφρα κρασιά να συμπληρώνουν τη γευστική εμπειρία. Αυτή την εποχή, επιλέγουμε την εκλεκτή σειρά κρασιών Κύκνος της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

2016LEYKOS-KYKNOS-RGB-TEL

Ο “Λευκός Κύκνος” της ποικιλίας Μοσχοφίλερο, είναι ένα ανάλαφρο, δροσερό και ευκολόπιοτο κρασί, με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Το έντονο ποικιλιακό του άρωμα και η ζωηρή, φρουτώδης γεύση του δροσίζουν κάθε ζεστή μέρα. Συνοδεύει υπέροχα ψάρια και θαλασσινά, λευκά κρέατα και μυρωδάτες λευκές σάλτσες με κάθε τύπου ζυμαρικά.

2015-MAYROS-KYKNOS-RGB-TEL

Από την άλλη, υπάρχουν και γεύματα που επιζητούν έναν πορφυροκόκκινο σύντροφο ή αλλιώς το “Μαύρο Κύκνο”. Το πλούσιο ρουμπινί του χρώμα, τα εκλεκτά αρώματα της ποικιλίας Αγιωργίτικο και η απαλή μα μεστή γεύση του μαγεύει τον ουρανίσκο. Ιδανικός για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα, πικάντικα αλλαντικά αλλά και μακαρονάδες με κόκκινες σάλτσες.

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων με σταθερή προτεραιότητα στην εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, προσθέτουν την γευστική νότα που θα κάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού ακόμη πιο απολαυστικές.

info
www.greek-wine-cellars.com