Το νέο, εντυπωσιακό Αβαντίς Cellar Doors, στο Κοντοχώρι Φηρών, είναι πλέον επισκέψιμο και προσκαλεί κάθε οινόφιλο που θα επισκεφθεί τη Σαντορίνη, να περάσει τις πόρτες του.

Η Σαντορίνη δεν είναι τόσο νέος τόπος για το Κτήμα Αβαντίς, μιας και ήδη από το 2012 μαγεμένοι από το μοναδικό Ασύρτικο και το μαγευτικό μικροκλίμα του ηφαιστειογενούς νησιού, ξεκίνησαν να οινοποιούν τα Σαντορινιά κρασιά τους. Μετά από την τριετή παραμονή τους στην Κάναβα της Μεσσαριάς, ήρθε φέτος η στιγμή να ανοίξουν τις πόρτες του νέου εντυπωσιακού επισκέψιμου Αβαντίς Cellar Doors στο Κοντοχώρι Φηρών, σε απόσταση περιπάτου μόλις 5 λεπτών από την πρωτεύουσα του νησιού.

Ανοικτά καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, καλωσορίζουν τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, για να τους ταξιδέψουν στον οινικό κόσμο, μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, συνδυασμούς κρασιού – φαγητού, μαθήματα μαγειρικής και σταφυλοθεραπεία.

Οι επισκέπτες, έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη ζεστή ελληνική φιλοξενία, συνδυασμένη με επαγγελματισμό και γνώση, σε ένα απόλυτα κυκλαδίτικο περιβάλλον, ατενίζοντας την θάλασσα στα ανατολικά και σηκώνοντας το βλέμμα στον λόφο των Φηρών προς την Δύση.

Όσοι βρεθείτε στη Σαντορίνη το καλοκαίρι, βάλτε στο πρόγραμμα σας και μία επίσκεψη στο Αβαντίς Cellar Doors για να ξεναγηθείτε στο κελάρι με τις Άφουρες (βαρέλια), να γευτείτε τα πολυβραβευμένα κρασιά Αβαντίς ανακαλύπτοντας όμορφα αρώματα και γεύσεις, να πραγματοποιήσετε γευστικές δοκιμές που συνδυάζουν γεύση και τοπική γαστρονομία, να αφεθείτε στη σταφυλοθεραπεία και να νιώσετε το αντιοξειδωτικό άγγιγμα του σταφυλιού από την θεραπεύτρια σε ένα ζεν χώρο, καθώς και να πάρετε μέρος σε μαθήματα μαγειρικής ελληνικών και σαντορινιών συνταγών από τον σεφ του εστιατορίου τους.

info
Αβαντίς Cellar Doors, Κοντοχώρι Φηρών, Σαντορίνη, τηλ. 22860 23140.
Ωράριο επισκέψεων: Δευτέρα – Κυριακή: 11:00-21:00 / Ωράριο εστιατορίου: 13:00-20:30.