Το διάσημο Ασύρτικο από τον αμπελώνα της Σαντορίνης κάνει παγκόσμια πρεμιέρα ως αφρώδης οίνος.

Το SANTO SPARKLING WINE BRUT MÉTHODE TRADITIONNELLE είναι το πρώτο αφρώδες κρασί που παρουσιάζεται από οινοποιείο της Σαντορίνης και το αποτέλεσμα ενός στρατηγικού σχεδιασμού με πηγή έμπνευσης το επόμενο βήμα για τον αμπελώνα της Σαντορίνης στον παγκόσμιο οινικό χάρτη. Με σεβασμό στην τοπική αμπελοοινική κληρονομιά και με επιχειρηματική καινοτομία, το SANTO SPARKLING ενσωματώνει τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Η οινοποίησή του γίνεται με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας, και παρουσιάζεται σε συσκευασία εξαιρετικής αισθητικής. Η παραγωγή του γίνεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

Οργανοληπτικά
Διαυγής και κρυστάλλινος, με ανοιχτό κιτρινοπράσινο χρώμα, κομψές συνεχείς φυσαλίδες και αναβρασμό μεγάλης διάρκειας. Στη μύτη εκφράζει αρώματα φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων, που συμπληρώνονται από αρωματικές νότες κηρύθρας και μελιού. Ισορροπημένος και στρογγυλός γευστικά, διαθέτει πολύ καλή οξύτητα που τον καθιστά φρέσκο και ευχάριστο, ενώ χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από μακρά επίγευση.

Food & Wine
Ιδανικός συνδυασμός για λευκά ντελικάτα ψάρια, sushi, λευκά πουλερικά à la crème. Εξαιρετική πρόταση ως απεριτίφ, αλλά και στο τέλος ενός γεύματος με ώριμα τυριά.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του SANTO SPARKLING στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014 (7-10 Μαρτίου) στο περίπτερο 146.

SANTO SPARKLING-MT