Η Alexandrion Wines & Spirits, μέλος του Ομίλου Alexandrion, εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά, αναλαμβάνοντας την εισαγωγή, διανομή και προώθηση αλκοολούχων ποτών και κρασιών σε όλη την επικράτεια. Ξεκινά με την εκπροσώπηση 23 διεθνών οίκων και συνολικά 54 brands.

Η ιστορία του Ομίλου ξεκινά από το 1789, ενώ πριν από την εισόδό του στην ελληνική αγορά, είχε ήδη θυγατρικές σε Ρουμανία, Κύπρο, Βραζιλία και ΗΠΑ. Διαθέτει πολυβραβευμένα προϊόντα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Όσον αφορά τις δραστηριότητές της Alexandrion Wines & Spirits στην Ελλάδα, στόχος της είναι η εισαγωγή και προώθηση των προϊόντων του ομίλου αλλά και η συνεργασία με νέα ανερχόμενα brands από όλο τον κόσμο και με υψηλής ποιότητας προϊόντα με παρουσία ήδη στην Ελλάδα αλλά και η ανάπτυξη προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά για τον τουριστικό τομέα.

 

Παράλληλα, παρέχει πανελλαδική κάλυψη, ενώ οι παραδόσεις των προϊόντων σε πελάτες (κατόπιν τιμολόγησης) πραγματοποιείται την ίδια ημέρα σε Αθήνα/Αττική, εντός 24 ωρών σε ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη και εντός 48-72 ωρών σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.

Δέσμευση των ανθρώπων της Alexandrion Wines & Spirits, αποτελεί η αποτελεσματική εμπορική ανάπτυξη και η ισχυρή επέκταση της διανομής των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, τόσο αυτών που παράγει ο Όμιλος όσο και αυτών που αποκλειστικά εκπροσωπεί.

Ιnfo:
Λεωφόρος Μεσογείων 549, Αγία Παρασκευή, τηλ. 2160025880, www.AlexandrionWinesandSpirits.gr

Δείτε επίσης:
Δοκιμάζουμε Zero Waste Cocktails με Flor de Cana σε 7 bar σε Ελλάδα και Κύπρο!

4 κλασικά κοκτέιλ που ίσως δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη

10 κλασικά κοκτέιλ με βότκα