Μέσα από ευχάριστα και ανατρεπτικά βιντεάκια, ο «Μηλοκλέφτης» επιστρέφει με νέα καμπάνια, που απαντά σε μια σειρά από ερωτήματα με τον πιο surreal τρόπο. Στα βιντεάκια με τίτλο «Με ρωτάτε;» πρωταγωνιστεί όπως πάντα ο γνωστός tiktoker Νίκος Γιαννουλίδης, με το δικό του μοναδικό στιλ.
Ο «Μηλοκλέφτης» απαντά σε ερωτήματα που έχει λάβει κατά καιρούς από το κοινό του, με 4 νέα βίντεο. Φυσικά οι απαντήσεις φέρουν τη μοναδική σφραγίδα του πρωταγωνιστή τους. Μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε θέματα όπως «Πού να πιω Μηλοκλέφτη» ή «Τι είναι η νέα γεύση».

Πέρα από τον Νίκο Γιαννουλίδη, στα βίντεο θα δείτε και την επίσης διάσημη Tiktoker Ιωάννα Σπανού αλλά και το ο Milokleftis family, πρόσωπα που έχουν αγαπήσει τον Μηλοκλέφτη και είναι πρωταγωνιστές στις επικοινωνίες του.
Ο «Μηλοκλέφτης» είναι το εναλλακτικό της μπίρας ποτό του καλοκαιριού, για όσους επιζητούν κάτι δροσερό με λίγο αλκοόλ και δεν είναι fun της μπίρας. Είναι μηλίτης, δηλαδή αλκοολούχο ποτό από μήλα και κυκλοφορεί σε δυο γεύσεις, μήλο και κεράσι, ενώ έχει 4,5% αλκοολ.

Δείτε επίσης:
Νέος Μηλοκλέφτης με γεύση κεράσι!

Sunouzo: Μια εναλλακτική πρόταση ποτού

Hard seltzer: Γιατί θεωρείται η νέα τάση στα αλκοολούχα ποτά;