Η νέα εμφιάλωση ενός από τα πιο φίνα αποστάγματα που παράγονται σε ελληνικό έδαφος, μόλις κυκλοφόρησε με ανανεωμένη εμφάνιση.

Το διαυγές κεχριμπαρένιο απόσταγμα με τα πλούσια αρώματα κυκλοφορεί πλέον με νέα ετικέτα, ακολουθώντας το concept του σχεδιασμού όλων των ετικετών της εταιρείας Semeli. Με το χρυσαφί χρώμα να κυριαρχεί στον αριθμό 3, minimal και κομψή προσέγγιση, η νέα εξωτερική εμφάνιση του αποστάγματος δένει αρμονικά με το περιεχόμενο παραπέμποντας στις τρεις ελληνικές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του: το Μοσχοφίλερο, το Ροδίτη και το Αγιωργίτικο. Το «Απόσταγμα της Σεμέλης» είναι αποτέλεσμα διπλής απόσταξης και παλαίωσης σε νέα, δρύινα γαλλικά βαρέλια για έξι μήνες. Σημειώνουμε ότι οι νέες φιάλες κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό.

apostagma Semeli

Με μια πρώτη δοκιμή θα ξεχωρίσετε τα εξωτικά μπαχαρικά, τα ώριμα και γλασαρισμένα φρούτα και την καραμέλα, που είναι τα κύρια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του φινετσάτου αποστάγματος. Στο στόμα θα διακρίνετε ανεπαίσθητα αρώματα καπνού και ξύλου ενώ η επίγευση είναι μακριά και γεμάτη όγκο.

Είναι ιδανικό για την ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερου δείπνου σερβιρισμένο στους 9-10ºC και συνδυάζεται άνετα με έναν δυνατό ποιοτικό espresso. Τολμήστε να το δοκιμάσετε με πικρή σοκολάτα και ξηρούς καρπούς-αλατισμένους ή ανάλατους.

DSC_91990-1500