«Πιάσε μία πράσινη», λένε οι πελάτες και οι σερβιτόροι καταλαβαίνουν αμέσως ότι αυτό που ζητούν είναι μία μπίρα Heineken. Ε, λοιπόν μετά από τόσα χρόνια, η Heineken αποφάσισε να μας κάνει τη χάρη και να καθιερώσει το όνομα, τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι.

Η μετονομασία της Heineken σε Πράσινη, γίνεται μόνο στην Ελλάδα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος καλοκαιριού, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας της εταιρείας, με τίτλο «Γίνεται», η οποία έχει ως στόχο να μεταδώσει κύματα αισιοδοξίας σε όλη τη χώρα, για να δούμε όλοι τα πράγματα με περισσότερο… χρώμα!

Prasini Bottle

Ειδικότερα, στόχος της καμπάνιας είναι να συγκεντρώσει 1.000.000 «Γίνεται», μέσα από μία ενέργεια – έκπληξη, στην οποία μπορούμε να συμβάλουμε όλοι.

Μάλιστα, η Heineken, ή μάλλον η Πράσινη, για να γιορτάσει την καμπάνια της, κερνάει μία Πράσινη, όλη την Ελλάδα, με την πρώτη παραγγελία μπίρας Heineken που θα γίνεται στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Για να βρείτε τα κοντινά σε εσάς καταστήματα, που θα σερβίρουν τη συλλεκτική φιάλη με το όνομα Πράσινη, αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, στη διεύθυνση www.heineken.com/gr/ginetai

Και επειδή σύνθημα της καμπάνιας είναι, πως όταν σκέφτεσαι «Γίνεται», όλα γίνονται, πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις.

Απλά.. Σκέψου Γίνεται!
#skepsouginetai
www.facebook.com/heineken