Πάνω από 2.300 συμμετοχές και μόλις 89 βραβεία σε ένα από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς κρασιού. Ανάμεσα στους νικητές και το Κτήμα Τέχνη Οίνου με το πλατινένιο Ηδυσμα Δρυός 2019.

Το γεγονός ότι το περίφημο ασύρτικο του Κτήματος Τέχνη Οίνου επιστρέφει κάθε φορά από τους διεθνείς διαγωνισμούς με βραβεία μόνο τυχαίο δεν είναι.

Και αυτή τη φορά πρόσθεσε ένα ακόμα τρόπαιο στο βιογραφικό με το Πλατινένιο Βραβείο στον TEXSOM International Wine Awards. Ένα από τους πιο επιλεκτικούς διαγωνισμούς στις Ην. Πολιτείες εξαιτίας των κριτών που συμμετέχουν.

Και το Ηδυσμα Δρυός 2019 ξεχώρισε ανάμεσα σε 2.300 κρασιά από όλο τον κόσμο που διαγωνίστηκαν φέτος κατακτώντας μια θέση στους 89 νικητές που έλαβαν μια διάκριση.

Ένα ιδιαίτερο ασύρτικο της ηπειρωτικής Ελλάδας με αρωματικό χαρμάνι λευκόσαρκων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών και ισορροπία οξύτητας και λιπαρότητας.

Το bâtonnage κατά την ωρίμανση εμπλουτίζει την αρωματική παλέτα για αυτό και συνδυάζεται ιδανικά με οστρακοειδή, λιπαρά ψάρια και φιλέτα λευκού κρέατος και αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες.

info:

Το Ήδυσμα Δρυός Ασύρτικο θα το βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια. 

Δείτε επίσης:

Κτήμα Τέχνη Οίνου: Καλύτερος παραγωγός στην Ελλάδα

Οινικές επιλογές για τα ανοιξιάτικα τραπέζια

Βατραχοπέδιλα, αντιηλιακό και… ασύρτικο

 

Το άρθρο της εβδομάδας