Την εποχή που τα χασάπικα μοιάζουν όλο και περισσότερο με κουζίνες γκουρμέ εστιατορίων, οι σεφ Λ. Ράπτης και Τ. Ανδρεάδης κυκλοφορούν ένα πανέμορφο βιβλίο αφιερωμένο στην ιστορία του χασάπικου και σε όλα όσα αφορούν τη νέα αντιμετώπιση της κρεο-μαγειρικής.

Μαρινάδες, σάλτσες, συνταγές που αφορούν κάθε φιλόδοξο κρεοπώλη που θέλει να βάλει στη βιτρίνα του κάτι παραπάνω από μια σκέτη μπριζόλα αλλά και μας, στο σπίτι, που ψάχνουμε ξεχωριστές ιδέες για κρεατένια παστάκια με κιμά, καραμέλες μοσχαριού, κιοφτέ λοκούμ, έναν αλλιώτικο πίτα-γύρο και χίλιες άλλες λάγνες και πεντάμορφες ιδέες από σάρκα – χωρίς οστά.

info
Gourmeat, Εκδ. I write.gr

Δείτε επίσης
«Τρώμε και ομορφαίνουμε»: Κρυμμένα μυστικά της ελληνικής κουζίνας